Onze producten

In onze winkel bieden wij u naast onze (geschilde) asperges, ook aanverwante aspergeproducten, andere streekproducten en diverse kado-artikelen aan.


Dagelijks verse asperges

IMG_3926

Wij lichten voor dag en dauw onze asperges van hun bed. Daarna worden ze fris gewassen en op 22 cm. lengte gesneden. Zo’n koude douche bezorgt ze geen paars-blauwe kop. En die er wel gekleurd op staan, worden naar de tweede klasse gezet. Na de schoonheidsbehandeling volgt onze zorg op maat. Heel mooi, wat minder mooi (ietsje krom, wat te kort, te dun of te zwaar) – het zijn net mensen -, maar allemaal even lekker, gaan ze als gesorteerde maatjes weer kopje onder in het waterbassin. De gehavende asperges, de zogenaamde stukken, komen gescheiden van de overige asperges in het aparte bassin en zijn niet te versmaden in een heerlijke soep of salade. Dat geldt overigens ook voor de (kant-en-klare) heerlijke kopjes.

Geheel naar uw wens kunnen wij de asperges voor u met onze schilmachine in een handomdraai schillen. Wenst u de asperges op een later moment te eten? Gesealde of gevacumeerde pakketjes kunnen dan een uitkomst voor u zijn!

 

Streekproducten en overig assortiment

Wat hebben wij u te bieden naast onze Koningin der Groenten?

U kunt het helemaal afmaken met een overheerlijke Pinot Blanc, bij uitstek dé aspergewijn. Daarnaast bieden wij u ook een speciaal voor asperges geselecteerde Chardonnay, bij ons genaamd ‘De Aspergewijn’.

U kunt uw aspergemaaltijd compleet maken door er pure ambachtelijke roomboter, kakelverse verse-leg (biologische) eieren en overheerlijke been- en slagersachterham bij te serveren.

Voor diegenen die graag eens een sausje proberen is er ook voldoende keus. En wat dacht u van Hollands Nieuwe aardappelen, of gewoon heerlijke fijne krieltjes? Wilt u in plaats van ham, er eens verse zalm bij proberen? Ook dat kunt u bij ons krijgen.

Als u meer wilt dan alleen maar een hoofdgerecht, hebben wij diverse producten voor u voor zowel een voor- als nagerechtNaast diverse A-merk soepen, hebben wij in onze koeling een fluweelzachte kant-en-klare gebonden aspergesoep. En om het geheel feestelijk af te sluiten, het zomerkoninkje: heerlijk zoete aardbeien met slagroom. 

Kijkt u ook eens naar ons assortiment van dunschillers, servetten en receptenboekjes.


Kado-artikelen en andere 
accessoires

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse kado-artikelen en andere accessoires. Loopt u gerust eens binnen om te kijken wat we in huis hebben.